Google Adwords uitbesteden

Trek zoekers aan die naar u op zoek zijn adwordsafbeelding
Een zorgvuldig opgestelde marketingstrategie gaat uit van gerichte inzet van media. Uw PR en reclame zijn goede methoden om awareness te
kweken in uw markt en uw doelgroep te activeren. Geactiveerde doelgroepen gaan tegenwoordig eerst op onderzoek uit, waarbij Google actief gebruikt wordt. Dit geldt voor zowel consumenten als voor B2B markten. Deze bezoekers wilt u daar opvangen, naar uw website of webshop leiden en aan u binden. Met Google AdWords bent u op de juiste plek aanwezig, daar waar uw doelgroep zoekt.

Meer bezoekers voor leads en verkopen

Google AdWords is een bekende online advertising methode die al jaren beschikbaar is. Adverteren in Google met AdWords is bovendien een van de meest effectieve methodes om gericht meer bezoekers naar uw website te trekken. U kiest uw doelen en relevante woorden met onze hulp, wij richten uw campagne professioneel in en u staat op de eerste pagina van Google met uw advertentie.
Meer bezoekers voor leads & verkopen Met de jaren is Google AdWords geëvolueerd tot een uitgebreid marketinginstrument, met miljoenen adverteerders. Er is met AdWords veel mogelijk en het biedt veel meer dan interessante woorden kiezen en betalen. Veel betalen biedt niet langer garantie op een goede positie en vertoningen, hier ligt een formule aan ten grondslag die rekening houdt met de combinatie tussen uw zoekwoorden, uw advertentieteksten en de content en mogelijkheden van de pagina waar uw advertentie naar toe leidt.

U kunt ook allerlei extensies toevoegen aan uw advertenties, zoals de locatie van uw bedrijf/vestiging, uw telefoonnummer of reviews. Daarnaast kunt u ook op specifieke geografische locaties adverteren of bijvoorbeeld alleen mobiele bezoekers targeten. U kunt met AdWords ook inspelen op uw marketingkalender, seizoenen, acties of omstandigheden welke vraag naar uw product of dienst tijdelijk vergroten. En heeft u een webshop? Dan is Google Shopping erg interessant. U plaatst daarmee direct uw producten met afbeelding en prijs in de zoekresultaten.

Wij passen de uitgebreide mogelijkheden toe op uw context en zetten de campagne efficiënt en succesvol op. Vervolgens beheren we deze. Dit vergt kennis en ervaring van een gecertificeerde expert.

Adverteren in Google door professionals

Met Google AdWords nemen wij uw volledige campagne uitvoer uit handen. Van het selecteren van de juiste zoektermen en campagne-structuur tot het schrijven van advertententies en het maken van heldere rapportages. We zorgen met onze ervaren en AdWords gecertificeerde medewerkers voor een professionele toepassing van AdWords extenties die passen bij uw doelen. We beheren de campagne gedurende de volledige looptijd.

Wij vragen van u vooraf de belangrijkste business input voor uw AdWords campagne. Op basis hiervan wordt een plan van aanpak opgezet en wij stemmen dat met u af. Bij wederzijds goedvinden starten wij de campagne en rapporteren maandelijks over de voortgang en prestaties. Onze rapportages zijn specifiek afgestemd op B2B en B2C lead generatie en webshops.

Met deze opzet kun u zich richten op wat belangrijk is: uw business en uw marketing strategie tot uitvoer brengen.

Resultaat

Google AdWords is een zeer effectief marketing kanaal, wanneer passend gemaakt voor uwrestultaat
business en doelen. Als AdWords expert koppelen wij passende uitvoer aan uw business en doelen.
Hiermee kan elk bedrijf haar investering terugverdienen en meer bezoekers voor online leads of verkopen genereren.

 
Meer informatie
Bent u geïnteresseerd in een professionele AdWords campagne of wilt u weten wat Elma nog meer voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 0226-331600

 

Google Adwords badge